pre GameDay event

pre GameDay event

  • 14 maart 2019 19:30 tot 21:30
  • locatie: Theater de Kampanje
Direct opslaan in uw agenda

Wij nodigen u graag uit op het pre GameDay event op donderdag 14 maart om 19.30 uur (inloop vanaf 1900) in Theater de Kampanje.

 

GAMEDAY TREKT JONGEREN AAN MET GAMING EN ENTHOUSIASMEERT ZE VOOR FYSIEKE SPORT EN (COMPUTER)TECHNIEK.

 

Gaming en sociale media zijn het fundament van de nieuwe wereld. De wereld waar de jeugd vrienden ontmoet, digitaal sport, recreëert, geld uitgeeft en geld verdient. 

 

Wat is die game wereld en waarom heeft het zo een aantrekkingskracht op de jeugd? Wat doen vloggers en hoe groot is hun invloed daadwerkelijk? Hoe bereikt uw bedrijf de jeugd in de virtuele wereld? Onze echte wereld heeft deze jeugd keihard nodig om de samenleving draaiende te houden en bedrijven, overheid en onderwijs van arbeidskracht te voorzien. Hoe kan GameDay hierin ondersteunen?

 

Op 14 maart geven de volgende sprekers hier antwoord op:

 

Martijn Kollau - Reshift Digital link

Reshift Digital is het bedrijf achter Power Unlimited en Gamer.nl. Maandelijks bereiken ze met de websites meer dan 550.000 gamers en vermaken dagelijks de doelgroep met entertaining content via Twitch, Youtube en Instagram. Martijn vertelt hoe Power Unlimited al meer dan 25 jaar relevant blijft door authentieke content te produceren en wat de valkuilen zijn in de dynamische game markt.

 

Marthijn van Steinvoorn - Ponkers/Druktemaker link

Ponkers is een YouTube kanaal met 512.000 abonnees. Zij waren YouTube pioniers in Nederland en weten als geen ander wat jeugd wel en wat jeugd niet doet kijken. Met een enorme dosis creativiteit en in een ongekende snelheid bouwt Marthijn aan content waar (jonge) volgers van smullen. Stories, snaps en Dm’s. Maar stelt dit hun ook in staat om verhalen over techniek, zorg, sport in de voor ons zo moeilijk te bereiken doelgroep te laten leven en hun keuzes te beïnvloeden?

 

Joost Roset - Inside Esports link

Esports is gamen in competitieverband. Deelnemers beleven hun sport als een Olympiër. Zij excelleren in vaardigheden als oog-hand coördinatie, teameffectiviteit, communicatie en tactische besluitvorming. De film die wij u tonen leert u waarom dit jongeren aanspreekt en welke kwaliteiten zij nog meer ontwikkelen.            

 

Liana Engibarjan - Ontdek de binnenvaart link

Liana is schipper, Influencer en Columnist. Het is haar missie om de binnenvaart te promoten als mooiste baan ter wereld. Hoe gebruikt zij als influencer sociale media om deze boodschap te verkondigen? En nog belangrijker, boekt zij daarmee ook concrete resultaten? 

 

Jesper Jobse - de Olympische droom link

Jesper Jobse is captain van de Nederlandse 3X3 ploeg. In nog geen vier jaar tijd speelde zijn team zich naar de top van de wereldranglijst met als doel de Olympische spelen. In de 3X3 basketbalwereld geldt Jesper als pionier: zijn team traint en coacht grotendeels zichzelf en is met elkaar verantwoordelijk voor àlle aspecten van hun proces. Jesper is bovendien initiatiefnemer van een drietal organisaties die sport inzetten om jongeren te helpen meer positieve regie te krijgen over hun leven. Hij vertelt hoe hij jongeren bereikt en helpt om verstandige keuzes te maken.

 

GameDay link

Met GameDay vangen wij al deze disciplines in één evenement. Inside Esports en Re-shift zijn onze partners omdat zij geloven in onze missie.

Help ons om met GameDay de jeugd bereiken in hun digitale wereld en een topdag te beleven in de echte wereld met gaming, fysieke sport en (computer)techniek.

Laat u informeren over de mogelijkheid om uw organisatie zichtbaar te maken bij 2 mln Nederlanders in de leeftijd van 12 tot 28 jaar.  

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar Kim Smit van Theater de Kampanje: kimsmit@kampanje.nl

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Wij richten ons 14 maart op bezoekers die willen helpen om van GameDay een spectaculair evenement te maken voor de jeugd en tegelijk hun eigen organisatie willen promoten. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

 

Adres

Theater de Kampanje

Willemsoord  63, 1781 AS Den Helder

Terug