Informatiebijeenkomst Stedelijke Vernieuwing

Informatiebijeenkomst Stedelijke Vernieuwing

  • 12 november 2019 19:30 tot 21:00
  • locatie: Foyer van de grote zaal, De Kampanje
Direct opslaan in uw agenda

Geachte raadsleden en commissieleden,

Het stadshart en Willemsoord zijn belangrijke gebieden voor Den Helder. De afgelopen jaren zijn veel projecten in de steigers gezet of afgerond. Inwoners, ondernemers, vastgoedeigenaren, Zeestad, Helder Vastgoed/Woningstichting en de gemeente werken daar samen hard aan. Het zijn plekken om te wonen, te werken, te winkelen, te ontmoeten. Juist door deze veelheid aan functies is het nodig om dit gebied  te blijven ontwikkelen, want we zijn er nog niet.

Er staan nog veel projecten op stapel waarvoor u ook de financiële middelen beschikbaar hebt gesteld.

U bent uitgenodigd om op dinsdag 12 november een informatiebijeenkomst bij te wonen over de voortgang van de stedelijke vernieuwingsprojecten. Deze bijeenkomst vindt plaats in de foyer van de grote zaal van theater de Kampanje en begint om 19.30 uur.

 

Inhoud avond

Samen met Ferdinand Vreugdenhil van Zeestad praat ik u bij over voortgang van de projecten in het stadshart en op Willemsoord. Met name de plannen voor de V&D locatie en de voortgang van het project stadhuis komen deze avond aan de orde.  

 

Tijd

U bent van harte welkom op deze avond. Vanaf 19.15 uur is de zaal open en is er koffie en thee.

De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Na afloop is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om na te praten.

 

Wij kijken er naar uit u op 12 november te verwelkomen. Tot dan!

Wethouder Michiel Wouters

   

Terug