Over de kook met raadsleden

Over de kook

De gemeenteraad van Den Helder gaat weer koken! Kookt u mee?

Dit initiatief van onze eigen Helderse gemeenteraad blijkt steeds een groot succes. Het brengt bestuur en inwoners dichter bij elkaar op een gezellige, informele manier. En het is nog lekker ook!

Gezellig samen in de pannen roeren

Eén keer per jaar bent u in de gelegenheid met raadsleden te kokkerellen en tijdens het gezamenlijk bereide diner met elkaar van gedachten te wisselen.

Misschien heeft u een geweldig idee voor de stad, of een oplossing voor een probleem waaraan u zich stoort. Of misschien bent u het juist niet eens met een bepaald standpunt over dit onderwerp of wilt u weten hoe een raadslid over iets denkt. Hoe dan ook: u bent van harte welkom.

Hoe kan het beter?

Zo komen de raadsleden te weten waar onze inwoners blij mee zijn of wat ze dwars zit, of hoe inwoners denken dat het beter kan. Dé gelegenheid om eens op een andere manier met een stadsbestuurder van gedachten te wisselen. Het is aan de raadsleden om duidelijk te maken welke rol van betekenis de gemeenteraad daarin kan spelen.

‘Over de Kook’ wordt gehouden in schoolrestaurant ‘De 2 Getijden’ aan de Drs. F. Bijlweg 10. De koks daar zorgen voor deskundige begeleiding en de recepten liggen klaar. Het is niet noodzakelijk dat u kunt koken.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Over de kook wordt georganiseerd in november 2022. Zodra de exacte datum bekend is komt dat hier te staan. Voor meer informatie over 'Over de kook' kunt u contact opnemen met de griffie via RHS@denhelder.nl of telnr. 0223-678107. Wilt u zich alvast aanmelden voor Over de kook? Dat kan via het formulier in deze link.