nieuwsberichten

Vandaag is besloten vanaf volgende week de commissievergaderingen weer digitaal te houden. De fractievoorzitters hebben hiertoe besloten vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen in relatie tot de (aangekondigde) landelijke maatregelen.
De commissievergadering Bestuur en Middelen van aanstaande maandag 15 november 2021 is daarmee de eerste digitale vergadering. Er kan gewoon ingesproken worden, en alle raads- en commissievergaderingen worden rechtstreeks via internet uitgezonden. Meer informatie over de uitzending, inspreken en actuele agenda's is te vinden op http://gemeenteraad.denhelder.nl.
Voor wat de commissievergaderingen betreft is op dit moment de lijn dat op het moment dat landelijk sprake is van het afschalen van maatregelen er lokaal weer ruimte bestaat voor een heroverweging van het digitaal vergaderen. In de vergadering van het Presidium van a.s. maandag zal verder van gedachten worden gewisseld over de manier van vergaderen onder de huidige maatregelen.

Periode: maart 2022

Jaar geselecteerd: 2022

2022
januari (0) februari (0) maart (0) april (0) mei (0) juni (0) juli (2) augustus (0) september (0) oktober (0) november (0) december (0)

Geen nieuws item gevonden in maart 2022.