nieuwsberichten

Vanaf dinsdag 31 augustus 2021 vergaderen de raad en de raadscommissies weer fysiek. De commissievergaderingen zullen in de raadzaal van de Kerkgracht worden gehouden en de raadsvergaderingen in de Stadshal van theater De Kampanje.

Omdat vooralsnog het anderhalve metercriterium blijft gelden kan bij de commissievergaderingen nog geen publiek aanwezig zijn. Het publiek kan de commissievergaderingen via de website of de lokale omroep volgen.

Bij de raadsvergaderingen kan wel publiek worden toegelaten. Belangstellenden dienen zich dan vooraf aan te melden bij de raadsgriffie via griffie@denhelder.nl.

Periode: mei 2023

Jaar geselecteerd: 2023

2023
januari (0) februari (0) maart (0) april (0) mei (2) juni (0) juli (0) augustus (1) september (4) oktober (0) november (0) december (0)

Bezoek aan Stichting Kinderopvang Den Helder

22 mei 2023

Op dinsdagavond 16 mei verwelkomde Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) zestien 16 raads- en commissieleden van de commissie maatschappelijke ontwikkeling. Bestuurder Joost Korver blikt terug: “De raads- en commissieleden stelden goede inhoudelijke vragen. We hebben inzicht kunnen geven in de maatschappelijke bijdrage die SKDH levert aan ouders, kinderen, scholen en de omgeving.”

Lees meer

Werkbezoek Huisvuilcentrale Alkmaar

17 mei 2023

Donderdag 11 mei brachten raads- en commissieleden een bezoek gebracht aan Huisvuilcentrale Alkmaar (HVC). De avond startte met een rondleiding door de centrale, met als in het oog springend middelpunt de gigantische berg restafval in een bak van 23 meter hoog.

Lees meer