Mini Seminar Maritieme Drones

  • 24 oktober 2019 10:00 tot 14:00
  • locatie: Hangaar 0 van CHC Helicopters, Luchthavenweg 18, 1786 PP Den Helder
Direct opslaan in uw agenda

Op donderdag 24 oktober a.s. wordt het mobile field lab van Martime Drone Initative MDI Noord-Holland officieel in gebruik genomen door wethouder Kees Visser. Het mobile field lab is tot stand gekomen met een bijdrage van het stimuleringsprogramma De Kop Werkt. De officiële handeling vindt plaats om 13 uur en direct aansluitend wordt een persconferentie gehouden. Voorafgaand aan de officiële ingebruikneming en het persmoment start om 10 uur een mini-seminar over maritieme drones.

U bent hierbij uitgenodigd de officiële ingebruikneming bij te wonen. Mocht u ook het mini-seminar willen bijwonen, dan kan dat uiteraard. Graag hoor ik of ik u als gast kan registeren.

 Het mini-seminar is bedoeld om een beeld te geven van de kansen voor het opzetten van een kennis- en expertisecentrum voor het testen, demonstreren en valideren van maritieme drones en hun innovaties & toepassing. MDI  is gestart vanuit het Maritiem Drone Team van de Koninklijke Marine, Kustwacht en Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij KNRM en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. De eerste partners zijn het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Centrum NLR, het Nederlands Instituut voor Zee Onderzoek NIOZ, CHC Helicopters dat een gecertificeerd luchtvaart onderhoudsorganisatie heeft en Den Helder Airport.

 Het programma en aanvullende informatie vindt u in de bijlage. Om u aan te melden stuurt u een e-mail naar mendert@nhn.nl met een cc. naar jspee@nhn.nl en vermeld daarin uw naam, geboortedatum en geboorteplaats, organisatie en nummer van uw identiteitsbewijs. Voor de lunch worden broodjes geserveerd. Heeft u een speciale voedingswens, meld dat ook uw e-mail.

 Met vriendelijke groet,

 John Spee
NHN - Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord NV