Save the date voor raadsleden: HVC - lancering expeditie Schone Wereld

  • 01 juni 2023 14:00 tot 16:00
  • locatie: Jadestraat 1, Alkmaar
Direct opslaan in uw agenda

Een officiele uitnodiging zal spoedig volgen.

Beste genodigde,


Zet je helm op, trek je veiligheidsjasje aan en ga mee de installatie in van HVC in Alkmaar. Dwaal via lange gangen, trappenhuizen en smalle doorgangen van de ene naar de andere wereld. Van de wereld van spullen naar de frisheid van groene energiebronnen naar de onderwaterwereld van de oceaan. Staar in de diepten van de bunker of voel de warmte van de buizen boven je. Tijdens deze reis vind je antwoorden op hoe we met elkaar stappen kunnen zetten naar een schone wereld.

Welkom bij de expeditie Schone Wereld.
Wij hebben onze rondleiding voor kinderen en volwassenen in een nieuw en eigenzinnig jasje gestoken. Expeditie Schone Wereld is een verhaal over klimaatverandering, duurzaamheid, circulaire economie en ons consumptiegedrag. We stimuleren bezoekers hiermee zelf ook een steentje bij te dragen aan een schone wereld. Want dat is precies de opgave waaraan we gezamenlijk werken.
Onze Expeditie lanceren wij op feestelijke wijze. Over enkele weken ontvang je de officiële uitnodiging met het programma. 

Vriendelijke groeten,

Dion van Steensel
algemeen directeur HVC